05 Nisan 2015 Pazar 17:03
Ahlat'ta 'Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu'

BİTLİS - Ahlat Milli Eğitim Müdürlüğünce, ilçede göreve yeni başlayan ve görevdeki tüm okul müdürlerine, idarecilik ve yönetimde daha başarılı olmaları için, "Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu" veriliyor.

Ahlat Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, başlattıkları kursa, ilçe merkezindeki 24 okul müdürünün katıldığı söyledi.

İlçedeki Yunus Ensari İlkokulu Konferans Salonu'nda verdikleri kursun 3 aşamalı hizmet içi eğitim programı olduğunu ifade eden Özden, şöyle konuştu:

"Kurslarımız 3 hafta sürecek. Haftada 30 saat kurs verilecek. Bu kurslarda okul yöneticiliği, öğretim liderliği, yönetsel ve mesleki etik, okul kültürü ve örgütsel davranış, eğitimde kalite yönetimi, vizyon ve strateji geliştirme gibi konularda kurs veriliyor. İlçede yeni görevlendirilen ve halen okul müdürlüğü görevini sürdüren tüm okul müdürlerine bu kurs verilecek."

Son Güncelleme: 05.04.2015 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.