13 Mayıs 2015 Çarşamba 22:02
Ahlat'tan kısa kısa

BİTLİS  - Ahlat Devlet Hastanesi'nde Hemşireler Günü dolayısıyla program düzenlendi. 

Programa Ahlat Devlet Hastanesi Başhekimi Koray Okur, Hastane Müdürü Salih Akçınar ve sağlık çalışanları katıldı.

Okur, programda yaptığı konuşmada, Hemşireler Günü nedeniyle düzenlenen program nedeniyle bir araya geldiklerini belirterek, "Hastanemizde görev yapan idareci, doktor, hemşire, ebe ve diğer sağlık çalışanlarıyla birlikte ekip ruhu içerisinde halkımıza hizmet ediyoruz. Hastanemizde görev yapan hemşireler bizlerin en büyük yardımcılarıdır. Tüm hemşire arkadaşlarımızın bu özel günlerini kutluyorum" diye konuştu.

- Okullarda Erasmus semineri verildi-

Ahlat'taki okullarda kurulan proje biriminde görevli öğretmenlere Ahlat Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından Erasmus eğitim semineri verildi.

Ahlat Merkez Yatılı Bölge Okulu Konferans Salonu'nda verilen seminere, okul müdürleri, öğretmenler ve okulların proje birimlerinde görevli öğretmenler katıldı.

Ahlat Proje Ofisi Proje Koordinatörü Necati Aktekin tarafından verilen Erasmus eğitim seminerinde "proje nasıl hazırlanır" ve "proje hazırlama aşamaları" konularında katılımcılar bilgilendirildi.

Aktekin, okullarda oluşturulan proje birimlerinde görev alan öğretmenlere, Erasmus eğitim semineri verdiklerini belirterek, 2016 yılı için yapılacak AB Projeleri için de destek vereceklerini ifade etti.

Ahlat'tan kısa kısa

Ahlat'tan kısa kısa

Ahlat'tan kısa kısa

Ahlat'tan kısa kısa

Son Güncelleme: 13.05.2015 22:03
Anahtar Kelimeler:
Kısa KısaAhlattan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.