15 Mayıs 2015 Cuma 14:51
Aile Haftası

BİTLİS  - İl Müftülüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Aile Haftası münasebetiyle kimsesiz çocuklara yönelik bir program düzenlendi.

Kentteki bir otelde düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından konuşan Bitlis Vali Vekili Salih Altun, kimsesiz çocuklarla bir arada olmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Devlet olarak tüm kurumlarla kimsesiz çocukların emrinde olduklarını ifade eden Altun, yetimlerin sorunlarını çözdükçe mutlu olduklarını, yetimlerden gelen talepleri yerine getirdikleri sürece de neşeli ve huzurlu olacaklarını belirtti.

Aile Haftası nedeniyle yetim çocuklarla bir araya geldiklerinin anlatan İl Müftüsü Abdülkerim Akbaba ise, Hz. Muhammed'in de bir yetim olduğunu ve yetimlere sahip çıkanların cennetle müjdelediğini dile getirdi.

Programa, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, kurum amirleri ve kimsesiz çocuklar katıldı.

Aile Haftası

Aile Haftası

Aile Haftası

Son Güncelleme: 15.05.2015 14:52
Anahtar Kelimeler:
HaftasıAile
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.