26 Nisan 2015 Pazar 15:41
AK Parti Bitlis milletvekili adayları basın mensuplarıyla toplantı yaptı.

AK Parti Bitlis milletvekili adayları Vedat Demiröz, Edip Safder Gaydalı ve Fatih Kadirioğlu kentte görev yapan basın mensuplarıyla toplantı yaptı.

Bitlis Öğretmenevinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaydalı, kavga etmek için değil, hizmet etmek için geldiklerini söyledi.

Kente 12 yıl içerisinde birçok yatırım yapıldığını ancak daha yapılacak çok şey olduğunu ifade eden Gaydalı, şöyle konuştu:

"Problemlerimiz çok. 12 senede çok şey yapıldı. Ama daha yapacağımız çok şey var. İlçelerimizin sıkıntıları var. Doğu Anadolu'da havaalanı olmayan tek il Bitlis. Henüz Tatvan çevre yolunu yapamadık. Henüz bir otogramız yok. Biz bunu aşmak, Bitlis halkına hizmet vermek için arkadaşlarımızla omuz omuza bu yola girdik. Bitlis halkımızdan dileğimiz, bizi, üçümüzü bir birimizden ayırmamasıdır. Çünkü siyaset güçle yapılır. Çünkü siyasette ne kadar gücünüz varsa o kadar itibarınız vardır. Üçümüzü bir birimizden ayırmazsanız bilin ki Bitlis'in gücü 3'e katlanır. Bitlis'e gelen hizmetler de 3'e katlanır. Biz Bitlis'i seviyoruz. İnşallah bizim Bitlis'i sevdiğimiz gibi, Bitlisliler de bizi sevecek ve bağırlarına basacaklardır. Bunun da en iyisini sandıkta göreceğiz."

Demiröz ise Anayasa değişikliğinde seçim barajının olmaması gerektiğini düşündüğünü belirterek, her fikre TBMM altında yer verilmesi gerektiğini ifade etti.

Milletin duası, genel merkezin teveccühüyle bu görevi yürütmek için kendisine tekrar bir yetkilendirme verildiğini anlatan Demiröz, "Bu nedenle hem partime hem milletime teşekkür ediyorum. Hiçbir hemşehrimin boynunu bükecek bir çizgi çizmedik. Onlar yanımıza geldikleri zaman elimizden geleni yapmanın gayreti içinde olduk. Ben seçimlerin ülkemize, milletimize, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kadirioğlu da siyasetin uzun soluklu bir yarış olduğunu ve AK Parti kadrolarının hiçbir zaman şahıs partisi olmadığını dile getirdi.

Kadirioğlu, "Burda sen ben kavgası yoktur. Gönlü geniş bir harekettir. Dün farklı yerlerde siyaset yapan insanların bugün bu oluşumun içinde olması kadar da doğal bir şey yoktur. Bu anlamda değerli Edip Safter Gaydalı yıllarca bu bölgede siyaset yapmış, birçok yerde izleri olan büyüğümüzdür. Partimizde yer almasından da onur duyuyoruz. Edip Safter Gaydalı'ya ve sevenlerine ailemize hoş geldiniz diyorum. İnanıyorum ki bu Bitlis'e çok daha güzel bir enerji ve çok daha güzel bir dinamizm kazandıracaktır" diye konuştu.

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Son Güncelleme: 04.09.2016 18:54
Anahtar Kelimeler:
GenelSeçime Doğru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.