22 Nisan 2016 Cuma 11:08
Ak Partili Gençler, Bilim Ve Sanat Merkezi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır ve beraberindekiler, Bilim ve Sanat Merkezi'ni ziyaret etti.

Merkezde, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki yetenekli öğrencilerce yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Nasır, eğitim merkezlerinin özel yetenekli öğrencilerin bireysel kapasitelerinin geliştirilmesi açısından önemli olduğunu ifade etti.

Parti olarak gençlik merkezlerine önem verdiklerini dile getiren Nasır, "Genç yaştaki bireylerin fiziksel, sosyal ve duygusal özelliklerinin tanınarak bu yetenekleri doğrultusunda eğitim verilmesi gerekiyor. İnsanlığın gelişimine katkı sağlayan, araştırmacı, özgün, etik ve estetik değerlere sahip geleceğin liderlerini, bilim insanlarını, sanatçılarını ve sporcularını yetiştirilmesi açısından önemlidir." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 22.04.2016 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.