11 Mayıs 2015 Pazartesi 12:31
Anneler Günü

BİTLİS - Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ile Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, "Anneler Günü" dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Annelerin, hoşgörü ve sevginin timsali olduğunu vurgulayan Tekbıyıkoğlu, karşılıksız özveri ve fedakarlığın yegane örneği olan, evlatlarını hesapsız bir fedakarlıkla büyüten annelerin yerlerinin asla doldurulmayacak en değerli varlıklardan biri olduğunu bildirdi. 

Tekbıyıkoğlu, masajında, şu ifadelere yer verdi:

"Yaşantımızda her şeyin gönlümüzce olmasını dileyen, yüreğinde sonsuz sevgi ve sabır taşıyan, sevincimizi, üzüntümüzü bizlerle paylaşan, her türlü zorluğa katlanarak daima yanımızda olan, yanımızdayken sonsuz huzur bulduğumuz ve dertlerimizi unuttuğumuz, dünyanın en kutsi varlıkları annelerimizdir. Bu vesile ile başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, dünyadaki tüm annelerin gününü en içten duygularımla kutluyor, saygılarımı sunuyorum."

Annelerin, dünyanın en yüce görevini yerine getirdiğini belirten Çoban ise "Fedakarlık ve sabırla, dünyanın en yüce görevini yerine getiren, her biri sevgi sembolü annelerimizdir. Geleceğin Türkiye'sine yön verecek bireylerin yetişmesinde büyük bir görev üstlenen annelerimize gereken değeri vermemiz gerekir. Bu vesileyle tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, her birini saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 11.05.2015 12:35
Anahtar Kelimeler:
Anneler Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.