29 Kasım 2015 Pazar 13:59
Ayakkabı Boyacısı Belediyeden Kendilerine Yer İstedi

Maddi imkansızlıklardan dolayı okul okuyamadığını ve 10 yaşında ayakkabı boyacılığına başladığını belirten Kanat, yaz, kış, sıcak, soğuk demeden 20 yıl kaldırımlarda boyacılık yaptığını ifade etti.

Ailesinin geçimini yapabilmek için aralıksız çalışmak zorunda kaldığını aktaran Kanat, "20 yıldır aralıksız ayakkabı boyayarak annem ve babama bakmaya çalışıyorum. Babam hasta olduğu için çalışamıyor ve bundan başka hiçbir gelirimiz yok. Olumsuz hava şartlarında bile, kaldırımlarda ayakkabı boyayarak geçimimi sağlamaya çalıştım. Hastalandım ve iki ay Diyarbakır'da tedavi gördüm" diye konuştu.

Belediyenin boyacılar için bir yer bulmasını istediğini sözlerine ekleyen Kanat, bu şekilde daha uygun şartlarda çalışma fırsatı bulacaklarını söyledi.

Son Güncelleme: 29.11.2015 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.