04 Kasım 2015 Çarşamba 15:26
Başkan Çoban, seçim sonuçlarını değerlendirdi

Ahlat İlçe Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerini değerlendirdi.

Makamında gazetecilerle bir araya gelen Başkan Çoban, AK Parti'nin iyi bir oy oranıyla tek başına iktidar olmasından ötürü mutlu olduklarını belirterek, gerek Ahlat gerekse Bitlis bazında ise oy oranlarının arttığını söyledi.

Halkın istikrar ve huzuru tercih ettiğini ifade eden Çoban, "Artık daha güçlü bir Türkiye var. İstikrarın, huzurun, kalkınmanın devamının kaçınılmaz gerekli olduğu, terörün insanların hayatındaki olumsuz yanının bertaraf edilmesi gerektiği görülüyor. Bu Doğu ve Güneydoğu halkını ise çok olumlu etkiledi" dedi.

AK Parti'nin Bitlis'te bir milletvekili çıkardığını belirten Çoban, "İlimizde vatandaşlar bu süreci iyi takip etmiştir. İyi bir dönüşüm sağlamıştır. Bana göre çok güzel de bir başlangıç. Bu nedenle vekilimizin, teşkilatımızın ve mutlaka tabi burada genel merkezimizin izlemiş olduğu politika, belediye ekibimizin yaptığı çalışmalar olumlu cevap vermiştir. Çalışmalarda yer alan arkadaşlarımızı da kutluyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 04.11.2015 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.