27 Mart 2015 Cuma 21:13
Başkan Gürsoy, esnafı ziyaret etti

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Başkan Gürsoy, ziyaret ettiği esnaflarla sohbet edip, taleplerini dinledi.

Gürsoy, yaptığı açıklamada, öğrenci ve velilerin güvenli geçişi için sinyalizasyon ve kasis gibi taleplerini sorumlu birimlere ileterek konunun çözümü noktasında takipçi olacağını vurguladı. 

Adilcevaz'daki ticari hayatın gelişmesinde küçük ve orta ölçekli esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Gürsoy, "Adilcevaz ilçesi sahip olduğu değerler ve coğrafi konumu itibariyle bir cazibe merkezi durumunda. Adilcevaz'ın geleceğine şekil vermek adına vizyon projelerimizi hükümetin de desteği ile tek tek gerçekleştirmeye başlıyoruz. Halkın yaşam kalitesini yükseltmek adına pek çok proje üzerinde çalışarak ilçemize değer hizmetler yapmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

 

 

baskan-gursoy,-esnafi-ziyaret-etti.jpgbaskan-gursoy,-esnafi-ziyaret-etti-001.jpgbaskan-gursoy,-esnafi-ziyaret-etti-002.jpgbaskan-gursoy,-esnafi-ziyaret-etti-003.jpg

Son Güncelleme: 27.03.2015 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.