19 Mart 2015 Perşembe 17:47
Başkan Gürsoy'dan eğitime büyük destek

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, öğretmen Alev Turgut'un organize ettiği İstanbul öğrenci gezisine sponsor oldu.

Mollafadıl köyünde öğretmenlik yapan Alev Turgut, İstanbul’a gidecek 20 öğrencisinin Van'dan gidiş dönüş biletleri, İstanbul'da ulaşım ve konaklama yerlerini ayarlayan Başkan Gürsoy'u ziyaret ederek teşekkür etti. 

Gürsoy, yapılan ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Eğitim bizim temelimizdir. İstanbul'a gidecek minik öğrencilerimizin ufuklarının genişleyeceğini biliyorum. İstanbul'u görünce daha fazla okuyalım, gayret gösterelim ve buralarda yaşayalım diyeceklerdir. Bu sebeple bu geziye destek olmamak imkansız" diye konuştu.

Turgut ise 23-25 Nisan tarihlerinde Mollafadıl köyünde eğitim gören 19 öğrencisinin, İstanbul'da 3 gün boyunca tarihi ve turistlik bir geziye katılacağını belirterek, destek verenlere teşekkür etti.

 

baskan-gursoydan-egitime-buyuk-destek.jpgbaskan-gursoydan-egitime-buyuk-destek-001.jpg

Son Güncelleme: 19.03.2015 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.