21 Kasım 2015 Cumartesi 09:03
BEÜ 24. Kalite Kongresi katıldı

 

BEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, 17-18 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen kongreye, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Aksoy, Genel Sekreter Serdal Özbay ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı M. Nazif Elkatmış'ın katıldığı belirtildi.

Açıklamada, "KalDer, yönetim kalitesindeki güncel yaklaşımlara, sorunlara ve çözümlere ilişkin bilgileri paylaşmak, refah düzeyi olduğu kadar sorunları da küreselleşen dünyamızda Türkiye'nin hak ettiği yeri almasına katkı sağlamak amacıyla her yıl kongreyi düzenliyor. Kongre sonunda, 23 yıldan bu yana KalDer ve TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen 2015 Türkiye Mükemmellik Ödülleri de sahiplerini buldu" denildi.

Son Güncelleme: 21.11.2015 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.