16 Mayıs 2016 Pazartesi 18:53
Beü Öğrencilerinden Teknik Gezi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi'ne teknik gezi düzenledi.

Öğretim görevlisi Alpaslan Çobanoğlu, öğrencilerin Çocuk Evleri Sitesi'nin amacı ve faaliyetlerini somut olarak kavramaları için geziyi düzenlediklerini belirterek, öğrencilerin bakanlık bünyesinde sunulan bu yeni hizmetin olumlu yönlerini yerinde gözlemleme imkanını bulduğunu bildirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü M. Emin Çakan ise müdürlüğün ve bünyesindeki kuruluşların, öğrencilerin uygulamalı dersleri ile yaz dönemi stajlarını daha etkin şekilde yapmaları için başka bir rol üstlendiğini ifade etti.

Gezi, kurum bünyesindeki çocukların da katıldığı eğlence programıyla son buldu.

Beü Öğrencilerinden Teknik Gezi

Beü Öğrencilerinden Teknik Gezi

Son Güncelleme: 16.05.2016 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.