03 Haziran 2015 Çarşamba 20:02
BEÜ Uzaktan Eğitim Programı'nda mezuniyet heyecanı

BİTLİS - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu Uzaktan Eğitim Programı, bu yıl 2'nci mezunlarını verdi.

BEÜ Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Okutman Hatice Öntürk, bu yıl 2'nci mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Üniversitelerin başarısının mezun ettiği bireylerin başarısı ile ölçüldüğünü ifade eden Öntürk, şöyle konuştu:

"Bitlis Eren Üniversitesi ile bütünleştirdiğiniz bilimsel ve özgün kimliğinizi bir ömür boyu onurla taşıyacağınızı düşünüyorum. Yeni yılara ve başlangıçlara yeni hedeflere doğru yeni bir yola giriyorsunuz. Yeni hayatınızda umutlarınızı ve yüreğinizi yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu zorlu yolu başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan, rektörümüze sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca sizler için hiçbir özveriden kaçınmayan büyük özveriyle bilimsel bir kimlik kazanmanızda önemli rol oynayan okulumuz personellerine ve bölüm başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamınızda hepinize başarılar diliyorum."

Konuşmanın ardından mezun olan 84 öğrenci anı belgelerini alıp, kep attı.

BEÜ Uzaktan Eğitim Programı'nda mezuniyet heyecanı

BEÜ Uzaktan Eğitim Programı'nda mezuniyet heyecanı

Son Güncelleme: 03.06.2015 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.