18 Mayıs 2016 Çarşamba 13:38
Beü'de, 'Türk Telekom Assistt Kariyer Günleri'

Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ), "Türk Telekom Assistt Kariyer Günleri" düzenlendi.

BEÜ'den yapılan açıklamada, kariyer günleri etkinliğinin, üniversitenin Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) gerçekleştirildiği belirtildi.

MYO öğrencilerinin, bu etkinlikle kariyer süreçleriyle ilgili bilgi alırken, doğru öz geçmiş hazırlamanın ipuçlarını da öğrendiği bildirilen açıklamada, "Türk Telekom Asisstt Şirketi'nin tanıtımı yapılan etkinlikte, yeni mezun olacak öğrencilere tavsiyelerde bulunuldu. Ayrıca öğrencilere şirketin çalışan seçimi, gelişimi, adaylara uygulanan online sınavlar ve kariyer fırsatları noktasında yapılan faaliyetler anlatıldı." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, programa Türk Telekom İl Müdürü Abdullah Çete, Türk Telekom Asisstt kariyerim ekibi, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı belirtildi.

Son Güncelleme: 18.05.2016 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.