01 Nisan 2016 Cuma 16:33
Bitlis Ahlat'ta Girişimcilik Eğitimiu

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" projesi kapsamında 90 kişiye girişimcilik eğitimi verileceği bildirildi.

Ahlat İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESO) tarafından, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'na (DAKA) sunulan "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Projesi" kabul edildi.

Ahlat ESO Başkanı Mesut Şeker ve Başkan Yardımcısı Zafer Koç, proje kapsamında Aile Destek Merkezi (ADEM) Koordinatörü Arzu Tekbıyıkoğlu ve Ahlat Engellilerle El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Neslihan Akdemir ile protokol imzaladı.

Proje hakkında gazetecilere açıklama yapan Ahlat ESO Başkanı Şeker, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında ADEM ile yapılan protokol sayesinde Ahlat Engellilerle El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nden 30, 29 yaş altı 30 genç ve ayrıca 30 da kursiyer olmak üzere toplam 90 kişiye girişimcilik kursu verilecek. Kurslarımızı 18.04.2016 tarihinde başlayarak, 17.05.2016 tarihinde bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 01.04.2016 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.