05 Şubat 2016 Cuma 17:23
Bitlis Belediyesi 'Çocuk Meclisi Yönetmenliği'ni Onayladı

Bitlis Belediye Meclisi üyeleri, çocuklarının kendini rahatça ifade edebileceği "Çocuk Meclisi"nin kurulması için yönetmenliği onayladı. Belediye Meclis üyeleri, Bitlis Belediyesi ile UNICEF arasında imzalanan Çocuk Meclisi'nin kurulması için yönetmeliği onayladı.


Bitlis çocuk hakları savunucularından oluşan 4 kişilik ekip, çocuk hakları, UNICEF tarihçesi ve çalışma alanı, çocuk dostu şehirler ve çocuk meclisine ilişkin meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu.


Projenin önemine dikkat çeken Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, "Çocuklarımızın tüm hayallerini gerçekleşmesini istiyoruz. Her insan bir çocukluk evresini yaşıyor. Yaşadığımız sıkıntıların, şimdi çocukların yaşamamasını diliyoruz. İnşallah, bizden daha güzel bir çocukluk ve geleceği yaşarsınız. Hepinize teşekkür ediyoruz" dedi.


Olan ve meclis üyeleri, yapılan bilgilendirmeden dolayı heyete teşekkür etti. Yapılan bilgilendirmenin ardından Olan, çocukları meclis toplantısına davet ederek, meclisin işleyişine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Bitlis Belediyesi

Bitlis Belediyesi

Bitlis Belediyesi

Son Güncelleme: 05.02.2016 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.