20 Mart 2016 Pazar 15:03
Bitlis Belediyesi Hüseyin Olan Halkla Buluştu

 Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan ve yardımcısı Nevin Daşdemir Dağkıran'ın, halk buluşması etkinliği kapsamında vatandaşlarla bir araya geldiği bildirildi.

Bitlis Belediyesince yapılan açıklamada, şeffaf ve katılımcı belediyecilik kapsamında belediyenin karar ve uygulama süreçlerine halkın doğrudan katılımını sağlamak amacıyla bir araya gelindiği bildirildi.

Belediye teknik birimleriyle mahallelerde başlayan halkla buluşma toplantıların ilkinin Hersan Mahallesindeki Tekel binasında gerçekleştiğine yer verilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bitlis halkının hizmet sürecine katılım göstermesi amacıyla halkın doğrudan katılımını sağlamaktır. Belediyenin şu ana kadar mahalle ve kentte yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantıda söz alan vatandaşlar, sorunlarını dile getirdi. Mahallelerinin dile getirdiği talepleri ve önerileri not edildi. Belediyenin, halk ile buluşma toplantıları devam edecektir."

Son Güncelleme: 20.03.2016 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.