17 Şubat 2016 Çarşamba 13:13
Bitlis Belediyesi Personellerine Seminer Verildi

 Bitlis Belediyesi personellerine, "Etkin İletişim Teknikleri" semineri verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, halka daha iyi hizmet sunulması amacıyla personellere yönelik eğitim seminerlerinin devam ettiği belirtildi.

Seminerin, belediyenin konferans salonunda Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Öğretim Görevlisi Mehmet Ölmez tarafından verildiği bildirilen açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Bu eğitimlerle personel ve halk arasında iletişimin daha güçlü olmasını hedefledik. Bu nedenle daha dikkatli, verimli ve hızlı çalışarak, örnek bir belediye olmak durumundayız. Bu açıdan personelimizin her konuda eğitimli ve bilgili olması gerekiyor. Sıfır hatayla halkımıza hizmeti sunmalıyız. Bu nedenle kurumiçi eğitimleri fazlasıyla önemsiyoruz. Bu eğitimleri belirli aralıklarla vereceğiz."

Açıklamada, Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, Başkan Yardımcısı Nevin Daşdemir Dağkıran ve personeller katıldı.

Bitlis Belediyesi Personellerine Seminer Verildi

Bitlis Belediyesi Personellerine Seminer Verildi

Son Güncelleme: 17.02.2016 15:34
Anahtar Kelimeler:
Bitlis BelediyesiSeminer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.