06 Nisan 2016 Çarşamba 14:03
Bitlis Belediyesi'nden İşkur Personeline İlk Yardım Semineri

Bitlis Belediyesi, Çevre Koruma ve Temizlik İşleri Müdürlüğünce, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) personeline yönelik ilk yardım semineri verildi.

Bitlis Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen seminerde konuşan sağlık personeli Necip Turuş, ilk yardımda sağlık görevlilerine sorumluluk düştüğü gibi vatandaşlara da sorumlulukların düştüğünü belirtti.

"Amacımız, halkımızı ilk yardım hakkında bilgilendirip ve bilinçlendirmektir" diyen Turuş, şöyle konuştu:

"Malumunuz her yerde bireysel ve toplumsal olaylar oluyor. Bu seminerin amacı insanların ilk yardıma bakış açısını biraz daha geliştirmek ve ilk yardıma katılımını sağlamaktır. Gerçekten halkımızın ilk yardıma ihtiyacı var. Çünkü, yolda hastaneye gidene kadar hasta hayatını kaybedebilir. Bu yüzden bizim amacımız ilk müdahalenin yapılması ve hastaneye sevk edilmesini sağlamaktır."

Son Güncelleme: 07.04.2016 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.