31 Mart 2016 Perşembe 13:33
Bitlis Güroymak'ta Girişimcilik Kursu Verildi

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Çalışma ve İş Kurumu ile KOSGEB İl müdürlüklerince düzenlenen girişimcilik kurslarının ilki sona erdi.

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Çetin Yavuz, yaptığı açıklamada, kursa 25 kişinin katıldığını söyledi.

Yavuz, şöyle konuştu:

"Girişimcilik kursu gençlerimiz için önemli. Devletin imkanlarından faydalanılıp işlerini kurmak ve yerelde kalkınmayı sağlamak, ilçe esnafına ve ekonomisine de katkı sağlayacaktır. İşkur İl Müdürlüğünce kursa devam eden kursiyerlere günlük 20 lira ödeme yapılacak. Girişimcilik kursunun açılışında emeği geçen başta Kaymakam Muharrem Eligül olmak üzere diğer yetkililere teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimize başarılar diliyorum."

Güroymak Şoförler Cemiyeti Konferans Salonunda kursiyerleri ziyaret eden İşkur İl Müdür Yardımcısı Enver Karakuş, kursiyerlerin verilen eğitimden faydalanmalarını istedi.

Son Güncelleme: 31.03.2016 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.