16 Temmuz 2016 Cumartesi 17:33
Bitlis Hizanda Protestolar Sürüyor

 Bitlis'in Hizan ilçesinde AK Parti binası önünde toplanan vatandaşlar, bölücü terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Ellerindeki Türk bayraklarıyla slogan atarak darbe girişimini kınayan vatandaşlar adına açıklama yapan Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Ebubekir Çakmak, vatandaşlarla sokakları boş bırakmayacaklarını dile getirdi.

Çakmak, şunları söyledi:

"Ülkemizde vefakar, fedakar kardeşlerimizin sokaklara dökülmesi ve vatandaşların ülkeleri için canlarını feda ederek panzerlerin altına yatması, kurşunlara göğüs germesiyle darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Dün geceden bu yana bizimle beraber parti binamızda teşkilatımızla birlikte uykusuz kalan işten sonra uyumak yerine gelip burada sabaha kadar mücadele eden bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim." diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.08.2016 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.