30 Mart 2016 Çarşamba 15:53
Bitlis Kaymakam Erkan, Masa Tenisi Takımlarını Kabul Etti

Kaymakam Murat Erkan, Okullararası Masa Tenisi Turnuvasında yarı final ve final müsabakalarına katılma hakkı elde eden Tatvan İMKB İlk ve Ortaokulu masa tenisi takımlarını makamında kabul etti.

Takımların elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkan, Erzurum'da düzenlenen bölge şampiyonasında yıldızlar kategorisinde bölge birincisi olan bayan masa tenisi takımı oyuncuları ile Ağrı'da düzenlenen bölge şampiyonasında bölge ikincisi olan erkek masa tenisi takımı oyuncularını tebrik etti.

Elde edilen başarının önemine vurgu yapan Erkan, 8-10 Nisan tarihleri arasında Kütahya'da düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılacak bayan masa tenisi takımı ile 1-3 Nisan tarihleri arasında Erzincan'da düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerine katılacak olan erkek masa tenisi takımı oyuncularına başarı dileğinde bulundu.

Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Erkan, gündelik hayatta sporun ihmal edilmemesi gerektiğine vurgu yaptı.

Ziyarete, Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Okul Müdürü Nurettin Demir ve beden eğitimi öğretmeni Bilal Erfidan katıldı.

 

Son Güncelleme: 30.03.2016 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.