19 Ocak 2016 Salı 11:47
Bitlis Köy Okullarına Kırtasiye Yardımı

 Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) üyeleri, "Hedef Geleceğimizdir, Köy Okullarına Kırtasiye Desteği" projesi kapsamında köy okullarına kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Tatvan ilçesine bağlı Doğruyol ve Dereağzı köyleri ile Yolcular, Samanlı ve Ören mezralarındaki okullara kırtasiye yardımını ulaştıran ASKON Bitlis Şubesi Başkanı İlker İbiş, köyde okuyan öğrencilere destek olmak istediklerini söyledi.

Köy ziyaretlerinde yaşanan eksiklikleri gördüklerini ancak proje kapsamında sadece kırtasiye malzemesi dağıttıklarını kaydeden İbiş, şöyle konuştu:

"Tüm kesimlerin öğrencilerin geleceği için elini taşın altına koyması gerekiyor. Ülkenin geleceği olan çocuklarımızın asgari eğitim giderlerini karşılamamız lazım. Bu tarz projelerin duyarlılık oluşturması amacıyla tüm kesimlere duyurulması gerekiyor. Uzaklarda sizden destek bekleyen insanların olduğunu unutmayın. Bu projedeki sesimiz İzmir'den de duyuldu. Bitlis ASKON olarak maddi destek beklemiyoruz ama manevi desteğe ihtiyacımız var."

Bitlis Köy Okullarına Kırtasiye Yardımı

Bitlis Köy Okullarına Kırtasiye Yardımı

Bitlis Köy Okullarına Kırtasiye Yardımı

Bitlis Köy Okullarına Kırtasiye Yardımı

Son Güncelleme: 19.01.2016 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.