28 Mart 2015 Cumartesi 20:03
Bitlis Milli Eğitim Müdürü Korkmaz'ın okul ziyaretleri

BİTLİS (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, Adilcevaz ilçesindeki Anadolu ve İmam Hatip liselerinin pansiyonlarını ziyaret etti.

Öğrencilerle bir araya gelen Korkmaz, eğitimin niteliğini artırmak, okuldaki ihtiyaçları yerinde görmek için ziyaretleri gerçekleştirdiğini söyledi.

Değerler eğitimi ve diğer konularla ilgili öğrencileri bilgilendiren Korkmaz, özellikle yurtta öğrencileri kötü ahlaka sevk eden öğrencilerin gözünün yaşına bakmayacaklarını söyledi.

Herkesin birbirine saygılı olması gerektiğini belirten Korkmaz, şöyle konuştu:

"Görevimiz sizin eğitim ve öğretiminizi en güzel şekilde gerçekleştirmek. Bunun için adeta seferber olduk. Size yakışan da birbirinize saygı içinde kardeşçe eğitim hayatınızı tamamlamaktır. Eğitim hayatım boyunca öğrenci kavgalarını anlayamadım. Öğrencilerimizin ortak tarlası mı var bölemiyorlar. Ticaret mi yapıyorlar ve anlaşamıyorlar veya namus meseleleri mi var çözemiyorlar. Bunların hiçbiri yok. Sizin işiniz eğitiminizle ilgilenmek. Hepiniz pırıl pırıl aslan gibi gençlersiniz. Önünüzde uzun ve güzel bir hayat sizi bekliyor. Bizim için değil, kendiniz için okuyun. Eğitiminize önem veriniz ve en önemlisi bol bol kitap okuyun. Kitap okudukça farklı hikayelerle karşılaşacaksınız ve dünyanız zenginleşecek."

Ziyarette Korkmaz'a, Adilcevaz Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş eşlik etti.

 

bitlis-milli-egitim-muduru-korkmazin-okul-ziyaretleri.jpgbitlis-milli-egitim-muduru-korkmazin-okul-ziyaretleri-001.jpg

Son Güncelleme: 28.03.2015 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.