18 Ağustos 2015 Salı 13:44
Bitlis okulları tadilattan geçirildi

BİTLİS  - Bitlis kent merkezi ve köylerindeki okullar tadilattan geçirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, il merkezi ve köylerindeki 54 okulu tadilattan geçirdiklerini söyledi.

Okulların, 2015-2016 eğitim öğretim yılına hazır olduğunu ifade eden İnan, şöyle konuştu:

"Yıl içerisinde 68 lise, orta ve ilk okulları bakım onarım çalışmaları kapsamına aldık. 54 okulumuzun bakım onarım ihalesi yapıldı. Diğer kalan 14 okulun bakım onarım ihale en kısa zamanda yapılacak. Eğitim öğretim yılına yetişecek bir şekilde ilimizdeki genel bakım onarım çalışmaları tamamlanacaktır. Bütün okullarımızın ihtiyacı olan boya kapı kolu, gibi küçük onarım malzemeleri dağıtılacaktır. Teknik personellerimiz tarafından ufak onarımlar yapılacaktır. Bütün sıkıntılar giderilecektir. Okullarımız yaz döneminde imkanlar dahilinde ihtiyaca binaen her okulumuzda ufak bakım onarımı yapılmaktadır" dedi.

Bitlis okulları tadilattan geçirildi

Son Güncelleme: 18.08.2015 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.