18 Mart 2016 Cuma 13:43
Bitlis Tatvan Kaymakam Erkan'dan, Doktorlara Başarı Belgesi

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tıp Bayramı dolayısıyla Tatvan Devlet Hastanesini ziyaret ederek, başarılı doktorlara belge verdi.

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekim Yaşar Akay'ı makamında ziyaret eden Erkan, hastanedeki sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı.

Akay, Başhekim Yardımcısı Ferah Çakır, Genel Cerrahi Uzmanı Abdul Rıdvan Kulu ile Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Halis Sezgin Semis'i başarı belgesiyle ödüllendiren Erkan, sağlık çalışanlarının üstlendiği görevin önemine vurgu yaparak, "Fedakarca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor, meslek hayatlarında başarı diliyorum" dedi.

İnsan sağlığının korunması ve sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması adına her koşulda görev yapan doktorların ve sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu çabanın değerinin ölçüsüz olduğunu ifade eden Erkan, "Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle sağlıklı bir toplum temennisiyle, gece ve gündüz demeden fedakarca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz tüm hekimlerimizin ve sağlık personellerimizin Tıp Bayramını kutluyor, aileleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini diliyorum" diye konuştu.

Tatvan Kaymakam Erkan'dan, Doktorlara Başarı Belgesi

Tatvan Kaymakam Erkan'dan, Doktorlara Başarı Belgesi

Tatvan Kaymakam Erkan'dan, Doktorlara Başarı Belgesi

Tatvan Kaymakam Erkan'dan, Doktorlara Başarı Belgesi

Son Güncelleme: 18.03.2016 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.