31 Ocak 2016 Pazar 17:48
Bitlis Tatvan'da Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyo

Aralıksız kar temizleme çalışması yürüttüklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, vatandaşların mağdur olmaması için kar temizleme çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Hafta sonu da çalıştıklarını kaydeden Menteş, "Kar yağışının ilk günü itibarıyla aralıksız kar temizleme çalışması yürüttük. İş makineleri ve iş gücü sayesinde ilçe merkezindeki tüm yolları ve caddeleri açık tutmaya gayret gösterdik. Çarşı merkezini kardan temizledik ve aynı zamanda mahallelerde de yol genişletme çalışmamız sürüyor. Hafta sonu da 21 iş makinesi ve 50 personel ile birlikte Yeni Çarşı, Hal Caddesi, Göl Caddesi ve belediye binasının arka sokakları ile Filistin Parkı civarlarında kar temizleme çalışması yürüttük. Vatandaşlardan ricamız, çalışmalarımızı aksatacak veya engelleyecek şekilde araçlarını park etmesinler" diye konuştu.

Toplu taşıma araç sürücülerinin çalışmaları sekteye uğrattığını da dile getiren Menteş, şöyle devam etti:

"Maalesef minibüs sürücülerinin bir kısmı saygısız bir şekilde işlerimizi zorlaştırıyor. Çalışan iş makinelerimize engel olmaları yetmiyormuş gibi operatörlere da saygısızca hareketlerde bulunuyorlar. Toplu taşıma hizmeti yürütürken, trafik akışına engel olmadan ve kar temizleme çalışmalarımızı zorlaştırmadan işlerini yapsınlar."

Tatvan’da Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyo

Tatvan’da Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyo

Tatvan’da Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyo

Tatvan’da Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyo

Son Güncelleme: 31.01.2016 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.