15 Mart 2016 Salı 17:48
Bitlis Valisi Çınar'dan, Hizan'a Ziyaret

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Hizan ilçesini ziyaret etti.

Hizan Kaymakamlığı önünde Vali Çınar'ı, İlçe Kaymakamı Yakup Bölükbaşı, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şahin, Emniyet Amir Vekili Yılmaz Balıkçı ve kurum amirleri karşıladı.

Kaymakamlıkta yapılan toplantının ardından Vali Çınar, açılışı yapılan Hizan Aile Destek Merkezi'nde (HADEM) incelemelerde bulundu.

Merkezin çalışmaları hakkında bilgi alan Çınar'a, HADEM kursiyerlerince yemek ikram edildi.

İstiklal İlköğretim Okulunu da ziyaret eden Çınar, derslikleri dolaşarak öğrencilere satranç takımı hediye etti.

Çınar, daha sonra Hizan Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda, esnaf, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve kurum amirleriyle toplantı yaptı.

İlçe ziyaretinde Çınar'a, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, 10. Tugay Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Arif Seddar Afşar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer, Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç ve Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman eşlik etti.

Bitlis Valisi Çınar'dan, Hizan'a Ziyaret

Bitlis Valisi Çınar'dan, Hizan'a Ziyaret

Bitlis Valisi Çınar'dan, Hizan'a Ziyaret

Bitlis Valisi Çınar'dan, Hizan'a Ziyaret

Son Güncelleme: 15.03.2016 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.