09 Ocak 2016 Cumartesi 21:45
Bitlis'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Rrof. Dr. Mahmut Doğru, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Doğru, mesajında, tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli bir yerinin olduğunu belirtti.

İletişimin en temel taşlarından olan basının, toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında önemli rol oynadığını bildiren Doğru, "Basın, bireyin haber alma hakkını sağlayan düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracıdır. Karşılaştıkları tüm olumsuz koşullara rağmen görevlerini yerine getirirken, tarafsızlık ve objektiflik anlayışından ödün vermeden çalışan değerli basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü gönülden kutluyor ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 09.01.2016 21:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.