20 Ocak 2016 Çarşamba 15:36
Bitlis'de Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Bitlis'in Güroymak ilçesinde düzenlenen yardım kampanyasında toplanan giyim ve gıda malzemeleri Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.

Rusya ve Suriye rejiminin bombardımanı altında zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenleri için AK Parti Güroymak İlçe Teşkilatının öncülüğünde farklı kesimlerin desteğiyle yardım kampanyası düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, yaptığı açıklamada, topladıkları yardımları bölgeye gönderdiklerini belirterek, kampanyaya vatandaş, esnaf ve okulların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Bayırbucak Türkmenlerine yapılan zulme sessiz kalmadıklarına dikkati çeken Uğiş, şöyle konuştu:

"Hükümetimizin başlattığı yardım kampanyası kapsamında, ilçemizde toplanan yardım malzemelerinin Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılması için bölgeye gönderiyoruz. Bugün Türkmen Dağı'nda zulüm ve soykırım uygulanıyor. Millet olarak daima mazlumun, mağdurun ve zulme uğrayanların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Suriye'de yaşanan iç savaşta en fazla etkilenen, zulüm ve soykırıma uğrayan Bayırbucak Türkmenleri için başlattığımız yardım kampanyasında bizlerden desteklerini esirgemeyen esnaflarımıza, ilçe halkına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yardım kampanyamız devam edecektir."

Bitlis'de Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Bitlis'de Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Bitlis'de Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Son Güncelleme: 20.01.2016 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.