19 Nisan 2016 Salı 12:03
Bitlis'e 'Ak Kadınlar Kardeşlik Ormanı'

Türkiye'nin 7 bölge ve 4 ikliminden Bitlis'e gelen AK Parti kadın kolları başkanları ile üyeleri, "AK Kadınlar Kardeşlik Ormanı"na fidan dikti.

AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanlığının "AK Kadınlar Kardeşlik Ormanı" projesi için Bitlis'e gelen AK Partili kadınlar, kent ormanına fidan dikerek barış ve kardeşlik mesajı verdi.

AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanı Ferah Diba Zeydan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bir ayağımız Çanakkale, bir ayağımız Bitlis" sloganı kapsamında bu projeyi hazırladıklarını bildirdi.

Tekirdağ, Edirne, Trabzon, Kars, Diyarbakır, Hakkari, Bartın, Muş, Çanakkale, Van, Siirt, Mersin ve Muğla gibi illerden gelen kadın kolları başkanları ile üyelerinin, fidan dikimine katıldığını ifade eden Zeydan, şöyle konuştu:

"Bu projemiz ile tüm Türkiye'de kardeşliğin pekişmesini amaçladık. Bitlis'te kadınlarımız ile yaklaşık 300 fidan diktik. Bu projenin tüm Türkiye'ye örnek olmasını istiyoruz. Bitlis'e 7 bölge 4 iklimden gelen kadın kolları başkanlarımız var. Bu kardeşliğimizi pekiştirmek için buradan Türkiye'ye bir mesajımız olsun. Bizim için doğusu da batısı da bir. İlimize gelip fidan diken arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum."

AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal ise doğusuyla batısıyla tüm ülkede birlik ve beraberlik mesajı vermeyi amaçladıklarını vurguladı.

Türkiye'nin maddi, manevi ve her yönüyle Türk, Kürt, Alevi ve Sünni'ye yetecek kadar imkanlara sahip olduğunu dile getiren Ünal, şunları kaydetti:

"İhtiyacımız olan tek şey kardeşlik, birlik ve beraberliktir. İnşallah AK Kadınlar olarak içimizdeki nifak tohumlarını çıkararak, birlik ve beraberlik içinde mesaj vermek istiyoruz. Bunun tüm Türkiye'ye dalga dalga yayılmasını amaçlıyoruz. Zaten hükümetimizin bu anlamda çok güzel çalışmaları var. Bizler de bu çalışmaların devamı olarak buradayız. Biz 'ayrı gayrı yok' diyoruz. Çanakkale'den, Van'a, Ardahan'dan Muş'a kadar ülkenin her tarafının bir olduğuna inanıyoruz. Türk asıllıyım ama bugün burada Diba Zeydan başkanımız ile beraberiz. Hiçbir farkımızın olmadığını gördüm. Aramızdaki tek fark onun Kürtçe bilmesidir. Birbirimizi aşırı derece sevip sayıyoruz ve önemsiyoruz. İnşallah tüm Türkiye'de de bunun böyle olmasını istiyoruz."

Son Güncelleme: 20.04.2016 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.