20 Mart 2016 Pazar 15:43
Bitlisin Tatvan Avm'de Güvenlik Önlemleri Arttırıldı

Tatvan ilçesindeki alışveriş merkezlerinde tedbir amaçlı güvenlik önlemleri arttırıldı.

İlçedeki alış veriş merkezlerinde güvenlik önlemlerini arttırdıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, son günlerde "Alış veriş merkezlerine gitmeyin, alışveriş yapmayın." şeklinde sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımların algı operasyonu olduğunu ifade etti.

Tatvanlılardan bu paylaşımları fazla dikkate almasını isteyen Asya, "Diledikleri zaman alış veriş merkezlerimizde alışverişlerini yapsınlar. Tedirgin olmaya gerek yok. Güvenlik boyutunu üst düzeye çıkarttık. Kameraların sayılarını arttırdık ve katlara da görevli koyduk. Vatandaşlarımız rahat ve gönül huzuruyla gelip alış veriş merkezlerinde alışverişlerini yapabilirler. Güvenlik açısından herhangi bir problemimiz söz konusu değil." diye konuştu.

Vatandaşlar ise alınan güvenlik önlemlerini desteklediklerini ifade ederek, esnafın ve halkın huzuru için emek sarf eden ilgili ve AVM yönetimine teşekkür etti.

Tatvan Avm'de Güvenlik Önlemleri Arttırıldı

Tatvan Avm'de Güvenlik Önlemleri Arttırıldı

Tatvan Avm'de Güvenlik Önlemleri Arttırıldı

Son Güncelleme: 20.03.2016 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.