11 Nisan 2015 Cumartesi 08:33
Bitlisli öğrenciler, Holanda ve Portekiz'e gidecek

BİTLİS- Bitlis Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nce hazırlanan proje kapsamında, okuldan 3 öğretmen ile 42 öğrenci, Hollanda ve Portekiz'e gönderilecek.

Bitlis Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda, öğretmen ve öğrenciler, "Avrupa'da Mig-Mag ve Autocad Uygulamalı Eğitim" Projesi kapsamında, Hollanda ve Portekiz'e düzenlenecek gezi hakkında bilgilendirildi.

Birinci kafilenin 24 Nisan ikinci kafilenin ise 08-29 Mayıs tarihlerinde geziye gönderilecek. İlk olarak Hollanda'ya gidecek olan öğrenciler, burada Autocad ve Mig-Mag (gazaltı kaynağı) hakkında eğitim alacak.

İki hafta süren programda öğretmen ve öğrenciler, 10 gün eğitim, 4 gün ise kültür gezisi yapacak.

Proje kapsamında, eğitim alan öğrencilere sertifika verilecek. Eğitimi alan bu öğrenciler, yurtdışına gitmeyen arkadaşlarına da eğitim verecek.

Son Güncelleme: 11.04.2015 08:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.