14 Mayıs 2015 Perşembe 10:50
Bitlis'te '4. Girişimcilik ve Kariyer Günleri' düzenlendi

BİTLİS - Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nce 4. Girişimcilik ve Kariyer Günleri düzenlendi.

İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nde düzenlenen programda konuşan Vali Yardımcısı Salih Altun, herkesin meslek sahibi olmayı hedef olarak belirlemesi gerektiğini söyledi.

Herkesin yaptığı mesleği en iyi bilen ve icra eden bireyler olmayı başarması gerektiğini ifade eden Altun, şöyle konuştu:

"Şunu unutmamak gerekiyor ki, bütün meslekler çok değerli ve çok önemlidir. Siz işvereninize ne kadar katma değer sağlarsanız, onun karından da o kadar çok pay alma hakkınız doğar. Ama işverene katma değer sağlamıyorsanız, sadece mesai dolduruyorsanız, o zaman tabiki asgari ücrete razı olursunuz."

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Alaattin Aslan ise toplumda derin yaralara neden olan işsizlik sorununa kurum olarak çözüm bulmada hızla ilerlediklerini söyledi.

Düzenledikleri iş gücü yetiştirme kurslarıyla işsiz ve mesleksiz durumda olan vatandaşlara meslek edindirdiklerini dile getiren Aslan, kurum olarak kentte istihdama yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından kentte istihdama katkı sağlayan işverenlere teşekkür belgesi takdim edildi.

Programa, kurum müdürleri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Bitlis'te

Bitlis'te

Bitlis'te

Bitlis'te

Son Güncelleme: 14.05.2015 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.