03 Mayıs 2015 Pazar 14:52
Bitlis'te '7. Gençlik Buluşmaları Programı' düzenlenecek

BİTLİS - Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonuna bağlı Doğu Anadolu Gençlik Kulüpleri Federasyonunun Bitlis'te geleneksel hale getirdiği "Gençlik Buluşmaları"nın 7'ncisi düzenlenecek.

Bitlis Kültür Merkezinde düzenlenecek program, 4 Mayıs Pazartesi günü şair-yazar Nuri Pakdil'in katılımıyla gerçekleşecek.

Doğu Anadolu Gençlik Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ensar Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki programlarda, birçok yazar ve akademisyeni Bitlis gençliğiyle buluşturduklarını anımsattı.

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonunun, ülkenin her yerinde gençlik odaklı faaliyetlerinin hızla devam ettiğini ifade eden Kaya, "Uluslararası, ulusal ve yerel bazda konfederasyon, federasyon ve dernekler bazında, sahada gençlerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Yine Bitlis'te bu yıl 7'ncisini düzenleyeceğimiz Gençlik Buluşması Programına, şair-yazar Nuri Pakdil'i davet ettik. Programa bütün halkımızı davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz" dedi.

Bitlis'te

Bitlis'te

Son Güncelleme: 03.05.2015 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.