15 Temmuz 2016 Cuma 15:18
Bitlis'te Altyapı Çalışmaları

Bitlis Belediyesince kentte başlatılan yol genişletme, beton ve istinat duvarı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, Fen İşleri Müdürlüğünce kentin farklı sokak ve caddelerinde oluşan tehlikeleri ortadan kaldırmayı amaçladıklarını belirtti.

Başlattıkları yol genişletme, beton ve istinat duvarı çalışmalarının devam ettiğini bildiren Belediye Başkanı Olan, şunları kaydetti:

"Halka en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yol açma ve genişletme alanında toprak kayması sonucu çevre kirliliğine ve yolların bozulmasına neden olan yol kenarlarına istinat duvarı örüyoruz. Bu çalışmalarımızla çevre kirliliğinin önüne geçiyoruz. Yol güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde beton veya taş duvarla istinat çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Halkımız için kentimizde alt ve üst yapı sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. İstinat duvarı yapımından sonra yolda büyük ölçüde genişlik sağlanacak. Bu yolların genişletilmesi ve istinat duvarlarının tamamlanmasıyla hem yol genişleyecek hem de bazı tehlikeler ortadan kalkacak. Bitlis halkını daha iyi ve güzel bir kente kavuşturmak için ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor."

Son Güncelleme: 15.07.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.