25 Mayıs 2015 Pazartesi 16:42
Bitlis'te 'Birimlerarası Futbol Turnuvası'

BİTLİS  - Bitlis Belediyesi, personeller arasında kaynaşma ve dayanışmayı pekiştirmek adına "Birimlerarası Futbol Turnuvası" düzenledi.

Hüsrevpaşa Mahallesi'ndeki halı sahada başlayan turnuvanın ilk maçı, Bitlis Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelleri arasında oynandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Olan, personelin birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ortamında olması için bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirtti.

Personellerin motivasyonunu artırmak, iş stresini azaltmak, aralarındaki iletişimi güçlendirmek ve aidiyet hissi oluşturmak amacıyla turnuvayı düzenlediklerini bildiren Olan, "Turnuva boyunca edindiğimiz izlenimler çok olumluydu. Çalışanlarımızın kaynaştıklarını gördük. Her birim ancak kendi mesai arkadaşıyla bir yakınlık kurabilirken, bu etkinlikte personellerin bir çoğunun yeni tanıştığını gözlemledik. Kurulan yeni dostlukların iş verimliliğine de yansıyacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 25.05.2015 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.