14 Mayıs 2015 Perşembe 13:15
Bitlis'te DAKA Bilgilendirme Toplantısı

BİTLİS - Bitlis'te Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından işletmecilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde yapılan toplantı da yatırımcılarn projelerini hazırlamaları, imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ'lerin kapasitelerinin artırılması, ürün ve hizmet çeşitlerinin kapasitelerinin geliştirilmesi konusunda katılımcılar bilgilendirildi.

Toplantıda konuşan DAKA Bitlis İl Koordinatörü Yunus Ertan, işletmecilerin özellikle dışarıda başka yerlerde yaptırdığı projeleri kendilerinin de hazırlayabileceğini söyledi.

Projelerin hazırlanması aşamasında her yatırımcıya yardımcı olabileceklerini ifade eden Ertan, şöyle konuştu:

"Proje hazırlanırken mutlaka bizlere danışın. Bizler gelen her işletmecimize yardımcı olmak için buradayız. Projenin geçip geçmemesi konusunda kimseye bir şey söyleyemeyiz. Projenin geçebilmesi öncelikle eksiksiz tamamlanmasıyla ve gerçek yatırım yapmakla alakalıdır. Bizim hedefimiz daha çok yatırımcımıza ulaşarak onları bu projelerden faydalandırmaktır. Umarım birçok yatırımcımızın projesi geçer ve ilde önemli gelişmeler yaşanır."

Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

Bitlis'te DAKA Bilgilendirme Toplantısı

Bitlis'te DAKA Bilgilendirme Toplantısı

Bitlis'te DAKA Bilgilendirme Toplantısı

Bitlis'te DAKA Bilgilendirme Toplantısı

Son Güncelleme: 14.05.2015 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.