22 Temmuz 2016 Cuma 15:23
Bitlis'te  Darbe Girişimi Protesto Edildi

BİTLİS  Hizan'da Cuma namazı sonrasında düzenlenen yürüyüşle Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi.

Hizan Bediüzzaman Saidi Nursi Ulu Camisi'nde kılınan Cuma namazı sonrası cami önünde toplanan vatandaşlar, ellerine aldıkları bayraklarla yürüyüşe başladı.

Açılan dev bayrağın altında yürüyüş yapan vatandaşlar, "Katil fetö", "Dik dur eğilme bu millet seninle", "Şehitler Ölmez vatan bölünmez" ve "Fetö'nün itleri" diye sloganlar atarak, tekbir ve salavatlar eşliğinde Bediüzzaman Caddesi boyunca yürüdü.

Vatandaşlar, tekrar çarşı merkezine gelerek, İlçe Müftüsü Tahir Erçin çarşı merkezinde tekrar dua etti.

AK Parti İlçe Başkanı Ebubekir Çakmak, vatandaşlara teşekkür ederek, "Bu anlamlı yürüyüşümüzde bizim ülkemizin büyümesini istemeyenlere ve egemen güçlere karşı bir mesaj olmuştur. Bu halk, tarihi boyunca hiçbir zaman boyun eğmemiştir. Bu halk bundan sonramı boyun eğecek. Bu halk her zaman mazlumun yanında, haklının yanında, kendi seçtiklerinin yanındadır. Şu an bu ülkenin vatanseverleri bu ülkeye gerekenlerini yapmış ve hala yapmaya devam ediyor." diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.07.2016 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.