20 Temmuz 2016 Çarşamba 00:38
Bitlis'te Halk Meydanlarda

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Yatsı namazı çıkışı ilçedeki Ulu Cami önünde toplanan çok sayıda vatandaş, sloganlar atarak Selçuklu Mahallesi'nde bulunan meydana kadar yürüdü.

Burada ellerindeki Türk bayraklarıyla İstiklal Marşı'nı okuyan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Burada konuşan AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Cumhurbaşkanı "terk edin" deyinceye kadar meydanlarda kalacaklarını belirterek, bunun AK Parti'nin olayı ve davası değil, ümmet ve Müslümanların davası olduğunu söyledi.

Tanglay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Onun için siz bunlara sahip çıkıyorsunuz. Allah sizlerden binlerce defa razı olsun. Şunu bilmenizi istiyoruz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci bir emrine kadar meydanları boş bırakmayacağız. Ayrıca askerimize sahip çıkacağız. Özellikle olayın oluş tarihinden ve saatinden itibaren üstün gayretlerinden dolayı tüm emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz. Bu davanın öncüsü olan halka binlerce defa teşekkür ediyorum. Bu dava Allah'ın davasıdır. Bunun sahibi de Allah'tır. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sizleri Allah'a emanet ediyorum."

Son Güncelleme: 06.08.2016 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.