21 Nisan 2015 Salı 15:35
Bitlis'te hırsızlık

Tatvan ilçesinde, bir evin balkonuna merdiven dayayıp içeri giren iki hırsız, polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ilçenin Saray Mahallesi Ceyhan Sokak'ta bulunan bir evde hırsızlık yapıldığı ihbarını alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olay yerine sevk edildiği ve evin etrafında güvenlik çemberi oluşturulduğu belirtildi.

Evin balkonuna merdivan dayayıp içeri girdiği belirlenen hırsızların yakalanması için yapılan operasyonda, 2 şahsın kaçmaya çalıştığı anda suçüstü yakalandığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

"K.K ve Z.K olduğu tespit edilen şahıslardan K.K'nin üst aramasında 6 parça toplam değeri 3 bin lira olan altın takı ve bir miktar toz halinde uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Z.K'nin üst aramasında ise demir levye ve el feneri, ile kurusıkı toplu tabanca ve bu tabancaya ait 43 fişek ele geçirilmiştir. K.K. isimli şahsa uyuşturucu madde bulundurmaktan ayrıca adli işlem yapılmıştır. Konu ile ilgili yakalanan K.K. ve Z.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır."

Son Güncelleme: 21.04.2015 15:35
Anahtar Kelimeler:
BitlisteHIRSIZLIK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.