11 Ağustos 2016 Perşembe 14:02
Bitlis'te İçme Suyu Hattı Yenileme Çalışmaları

Bitlis Belediyesi ekipleri, Hersan mahallesinde eski içme suyu hattını iptal ederek, yerine yeni su hattı borusu döşedi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kentin altyapı eksikliklerini gidermek amacıyla çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

Su İşleri Müdürlüğünce, Hersan mahallesindeki vatandaşların su ihtiyacını gidermek amacıyla, eski su hattını iptal ederek, yerine yeni içme suyu hattı borusu döşendiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Hersan mahallesinde su sıkıntısını gidermek için çalışmalarımızı hummalı şekilde sürdürüyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için adeta kente seferberlik ilan etmiş bulunmaktayız. En kısa sürede çalışmaları bitirip, mahallemizdeki su sorununu gidermek için elimizden geleni yapacağız. Halkımız da çalışmalarımızdan memnun. Göstermiş oldukları anlayıştan dolayı halkımıza teşekkür ediyoruz."

Son Güncelleme: 11.08.2016 14:03
Anahtar Kelimeler:
BitlisEskiİçmeSu İşleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.