09 Mart 2016 Çarşamba 15:33
Bitlis'te İş Yerinden Hırsızlık 400 paket sigara çaldılar

Bitlis'teki bir iş yerinden 400 paket sigara ile yaklaşık 30 lira para çalan kişi yakalandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, il merkezindeki Bediüzzaman Said-i Kürdi Caddesinde bir büfenin kapısının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zorlandığı, aynı caddedeki bir marketin de kapısının kilidi kırılarak içeri girildiği ve bu iş yerinden 400 paket sigara ile yaklaşık 30 lira metal para çalındığı belirtildi.

Kent merkezinde devriye görevi yapan Bitlis Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin, mala zarar verme ve iş yerinde hırsızlık olayının gerçekleştiğini tespit ettiği bildirilen açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Ekiplerimizin, mala zarar verme ve hırsızlık olayıyla ilgili yürüttüğü titiz çalışmalar sonucu, şüpheli C.O, iş yerinden çaldığı yaklaşık 2 bin 600 lira değerindeki sigaralarla yakalanmıştır. Sigaralar iş yeri sahibine teslim edilmiştir. Gözaltına alınan şüpheli C.O ise mevcutlu olarak çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır."

Son Güncelleme: 09.03.2016 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.