08 Eylül 2015 Salı 17:13
Bitlis'te jandarma karakoluna saldırı

Bitlis'te teröristler jandarma karakoluna roketatar ve uzun namlulu silahla saldırı düzenledi.

Valilikten yapılan açıklamada, terör örgütü PKK tarafından, saat 18.30 sıralarında Bitlis-Diyarbakır karayolundaki Karınca Jandarma Karakol Komutanlığına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildiği bildirildi.

Saldırının, karakolun kuzeydoğu ve doğu bölgesindeki arazi kesiminden yapıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Saldırı roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş etmek suretiyle yapılmıştır. Yaklaşık 25 dakika devam eden saldırı, saat 18.55 civarında son bulmuştur. Güvenlik güçlerimizin ateşe karşılık vermesi sonucu bölücü terör örgütü mensupları kaçmıştır. Saldırıda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Olayla ilgili adli tahkikata başlanmıştır." 

Aynı karakola 2 Eylül'de de saldırı düzenlenmiş, bir asker ayağından hafif yaralanmıştı.

Son Güncelleme: 08.09.2015 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.