02 Nisan 2015 Perşembe 11:35
Bitlis'te kaçakçılık operasyonları

BİTLİS - Bitlis'te, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince operasyonla, 355 bin 248 paket kaçak sigara, 144 kilogram nargile tütünü, 187 adet cinsel içerikli uyarıcı hap, 200 adet puro ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde yol uygulaması yapıldığı bildirildi.

Şüpheli bir araçta yapılan aramada, 222 bin 950 paket kaçak sigaranın ele geçirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Uyuşturucu madde ve kaçak sigara sevkıyatı yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 222 bin 950 paket kaçak sigara, sahte gümrük mühürü ve sahte araç karnesi ele geçirilmiştir. Olayların şüphelisi olarak yakalanan Y.E. ve M.P. hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır.

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerimizin ilimiz merkez polis kontrol noktasında risk analizi ve profil değerlendirme çalışmaları kapsamında yaptığı başka bir uygulamada ise 144 kilogram nargile tütünü, 187 adet cinsel içerikli uyarıcı hap, 200 adet puro, 132 bin 298 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili 5 şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır."

Son Güncelleme: 02.04.2015 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.