03 Mart 2016 Perşembe 18:38
Bitlis'te 'Kadın Danışma Merkezi' Açıldı

Bitlis Belediyesince "Kadın Danışma Merkezi" açıldı.

Kadın Danışma Merkezi'nin açılışına yapan Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Daşdemir Dağkıran, Bitlisli kadınların talebi üzerine merkezi belediye bünyesinde açtıklarını söyledi.

Kadınları sosyal yaşama dahil etmek için çalışma yürüttüklerini ve bu konuda anketler düzenlediklerini ifade eden Dağkıran, şöyle konuştu:

"Kadınların önerilerini aldık. Ortak bir fikir üzerine bu merkezi kurduk. Burası kadınların taleplerini karşılayacak. Merkezimiz her yönüyle kadınların sesi olacak. Merkezimizde birçok sosyal etkinlik yapılacak. El becerileri, okuma yazma ve bilgisayar kursları açacağız. Merkezimizde kreş hizmeti de vereceğiz. Kadınlarımızın talepleri üzerine farklı kurslar da açacağız. Kurslarımızda yapılacak el emeği göz nuru ürünlerini satmak için pazar kuracağız. Kadınlar merkezimizi kendi evleri gibi görecek ve evi olacak. Kadınlarımızın vereceği desteklerle birçok proje de hayata geçireceğiz."

Bitlis'te

Bitlis'te

Son Güncelleme: 04.03.2016 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.