28 Mart 2016 Pazartesi 17:23
Bitlis'te Kar Yağışı

 Bitlis'te etkili olan kar yağışı ulaşımın aksamasına neden olurken, kentin değişik yerlerinde birçok maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Kentte sabah saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi, zincirsiz yola çıkan sürücüler de zor anlar yaşadı.

Kent merkezindeki Kazım Didik Caddesi'ndeki yokuşta, araçların kayganlaşan yolda kayması sonucu maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

Etkisini sürdüren kar yağışı ve kazalardan dolayı, caddede yaklaşık bir saat ulaşımda aksamadı ve uzun araç kuyrukları oluştu.

Yetkililer, kar yağışında herhangi bir can kaybının yaşanmaması için sürücüleri ve vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Karayolları ve belediye ekiplerince kent merkezinde kar temizleme çalışması yürütülürken, yollarda görev yapan trafik polisleri de zincir takmaları konusunda sürücülere uyarılarda bulundu.

Son Güncelleme: 29.03.2016 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.