29 Mart 2016 Salı 11:23
Bitliste 'Kardeşim Birlikteyiz' Projesi

 AK Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır, "Kardeşim Birlikteyiz" projesi kapsamında, AK Parti Kayseri Gençlik Kolları Başkanı M. Tevfik Kürtüncü'nün Bitlis'i ziyaret ettiğini bildirdi.

Nasır, yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında Kürtüncü ile Başkan Yardımcıları Muammer Topsakal ve Oğuz Canpolat'ın, Bitlis ve ilçelerini ziyaret ettiğini belirtti.

Ahlat ve Güroymak ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de ziyarete katıldığını ifade eden Nasır, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Bitlis ve Ahlat ilçesindeki tarihi mekanlar gezildi. Proje kapsamında tüm yönetim kurulu olarak Kayseri'ye davet edildik. Kardeşliğin en çok dile getirilmesi gereken bir dönemdeyiz. Bu da kardeşlerin birbirlerini daha iyi tanımasından geçer. Bitlis ile Kayseri'nin kardeşliği çok uzun geçmişe dayanıyor. Bunun da gün yüzüne çıkarılması bu kardeşlik projesi kapsamında mümkün olacaktır. Yaşanan terör eylemleri, bu kardeşlikle bitirilecek. Davete icabet etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."

Kürtüncü ise misafirperverliğinden dolayı Nasır'a teşekkür ederek, "Bu ziyaretimiz yaşanan terör eylemlerinden dolayı Bitlis'teki kardeşlerimizle beraber olduğumuzu, dertleriyle dertlendiğimizi göstermek açısından çok önemli" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.03.2016 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.