31 Ocak 2016 Pazar 15:53
Bitlis'te Kayak Merkezlerine Yoğun İlgi

Bitlis'te hafta sonu ve yarıyıl tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Kardelen Kayak Merkezine adeta akın etti. Tatilin keyfini çıkarmaya çalışan öğrenciler gönüllerince eğlendi. Otomobillerin iç lastikleriyle kayan bazı vatandaşlarsa renkli görüntü oluşturdu.

Kardelen Kayak Merkezi Müdürü Faruk Sinoğlu, yaptığı açıklamada, kar kalınlığının istenilen seviyeye ulaşmasıyla kayak merkezinde yoğunluk yaşandığını kaydetti.

Tesiste 2 bin 500 metre telesiyej sisteminin bulunduğunu kaydeden Sinoğlu, bu sistemin saatte bin kişi taşıma kapasitesine sahip olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Tesisimizde hafta sonu yoğunluk yaşanıyor. Çevre illerden kayakseverlerimiz akın akın tesise gelerek kayıyor. Yarı yıl tatili başladı. Hafta içi her gün açığız. Her gün burada hizmet veriyoruz. Yaklaşık 40 yataklı otelimiz, iki de kayak evimiz mevcut. Kayakseverlerimiz merkezimizde kıyafet ve kayak takımı bulabilir. 400 kapasiteli kafeteryamız mevcut. Her yıl kendimizi yenileyerek daha iyi hizmet sunacağız. Kayak merkezimiz inşallah hak ettiği yerlere ulaşacak. Bizden desteklerini esirgemeyen Bitlis Valiliğine teşekkür ederiz."

Tesiste zorluk derecesine göre çocuk, acemi, kadın ve profesyoneller için ayrı pistler oluşturduklarını belirten Sinoğlu, tesisi baştan aşağıya kullanan bir kayakseverin zevkle 8 kilometre kayak yapabileceğini sözlerine ekledi.

Bitlis'te Kayak Merkezlerine Yoğun İlgi

Bitlis'te Kayak Merkezlerine Yoğun İlgi

Bitlis'te Kayak Merkezlerine Yoğun İlgi

Bitlis'te Kayak Merkezlerine Yoğun İlgi

Son Güncelleme: 31.01.2016 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.