18 Mart 2016 Cuma 11:33
Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi Kuruldu

Bitlis'te yasal işlemleri tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kuruldu.

Bitlis OSB Yönetim Kurulu Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Vali Ahmet Çınar başkanlığında düzenlenen toplantıda, OSB yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği belirtildi.

Yatırımcıların fabrika kurması için OSB'de her şeyin hazır olduğu belirtilen açıklamada, şunları ifade edildi.

"İlimizde istihdam alanında en büyük proje olan OSB, yıllardır büyük uğraş verilerek hiçbir sorun ve problemi olmadan altyapı inşaatı tamamlanarak, fabrikaların kurulması için hazır hale getirilmiştir. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın da görüşü alınarak yasal işlemler tamamlanarak, yatırım projeleri alınmaya başlandı. Bu vesileyle OSB'deki sanayi parsellerinin 4562 sayılı OSB Kanunu'nun Geçici 9. maddesi kapsamında yatırımcı gerçek veya tüzel kişilere ilana çıkarılarak başvuruların alınmasına karar verilmiştir. Kararın ve olacak yatırımların şimdiden ilimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde Bitlis'te yeni projeleri hayata geçiririz."

Açıklamada, toplantıya Vali Yardımcısı Kamil Güzel, OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Davut Tezcan, OSB Bölge Müdürü Rıza Adıyaman, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Umul ve Yaşar Yamanoğlu'nun katıldığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 18.03.2016 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.